25a Festa culinària de l'APAE

Dissabte 11 de novembre del 2017
A les 18 h
Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

La temàtica central d’aquesta edició seran les receptes a base de bacallà com a ingredient principal, ja sigui esqueixat, confitat, fregit, gratinat, al forn o bullit. Aquests plats entraran a concurs en la categoria d’adults (persones de més de 14 anys), on s’atorgaran quatre premis: al plat més ben elaborat, al més original, al que té els ingredients més ben combinats i al més ben presentat.

D’altra banda, el certamen segueix apostant pels més joves amb la categoria infantil, per a nenes i nens de 5 a 14 anys, que enguany poden presentar pastissos amb decoració a concurs. Les receptes presentades competiran per un dels quatre premis existents: les postres més ben elaborades, les més ben presentades, les que aporten els ingredients més originals i aquelles amb la millor combinació d’ingredients.

El programa d'activitats de la vetllada començarà a les 18 hores amb la presentació dels plats i la deliberació del jurat. A les 19 hores els participants podran gaudir d'una actuació de l'Esbart Sant Romà d'Encamp. Tot seguit, a les 20 hores, es realitzarà un tastet dels plats presentats i enguany, com a novetat, i per celebrar la 25a edició de la Festa culinària, el sopar serà ofert per Rebost del Padrí.

La vetllada finalitzarà amb un ball de nit.

A les 18 h

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp

APAE
Associació Pro-Agermanament d'Encamp
Tél. 302024

Comú d'Encamp

ET POT INTERESSAR

Club de lectura ‘Un cop morta’, amb l’autora Laura Tejada    

22/05/2024
19:00

Biblioteca Comunal d'Encamp, Encamp

Diada de Sant Romà de Vila    

20/05/2024
12:00

Església de Sant Romà de Vila d’Encamp, Encamp

Tarda de jocs

18/05/2024
De 16h a 19h

Plaça del Telecabina, Canillo

La clau de Santa Coloma. Joc de pistes

18/05/2024
A les 12 h

Espai Columba, Andorra la Vella

Taller d'art expressiu

18/05/2024
A les 17.30 h

Hotel Roc Blanc, Escaldes-Engordany