Projecció en línia del documental 'The Story of Plastic'
Dimecres 1 de juliol del 2020 - Dimecres 8 de juliol del 2020
En línia, Andorra la Vella

'The Story of Plastic'

Andorra Sostenible us proposa descobrir de manera gratuïta i en exclusivitat aquest nou documental sobre la contaminació plàstica, els seus vincles amb el sector petroquímic i els activistes que lluiten contra aquesta problemàtica arreu del món.       

El sistema de visualització es farà per Indee.tv i caldrà inscriure’s per rebre l’enllaç.            

The Story of Plastic analitza de prop la crisi de la contaminació plàstica provocada pels humans i les seves conseqüències per a la salut del planeta i les seves persones.     
                      
Aquesta pel·lícula, de 95 minuts, que cobreix 3 continents, il·lustra el desastre que patim avui: camps coberts de brossa, muntanyes reals de brossa, rius i mars obstruïts de residus i cels sufocats per emissions tòxiques vinculades a la producció i a la transformació de plàstics. 
 
The Story of Plastic inclou entrevistes a experts i activistes d’aquesta lluita, i posa de manifest les nefastes conseqüències de la inundació de plàstic i el moviment global que augmenta en resposta a aquesta contaminació. Amb imatges animades, fragments d’arxius de vídeo de la indústria del 1930 i relats en primera persona de la urgència d’actuar, la pel·lícula explora un problema complex que afecta cada cop més el benestar del planeta i dels seus residents.                  

El dimecres 8 de juliol, us proposarem una conferència xerrada postprojecció, per via telemàtica, entorn la generació i la gestió de residus plàstics amb agents socioeconòmics d'Andorra.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:

Projecció i xerrada The Story of Plastic: https://forms.gle/JcA3g7AHLp4jFw2K8En línia


Activitats gratuïtes. Places limitades

Més informació

Andorra Sostenible
andorrasostenible@andorra.ad
(+376) 603 000Organitza
Andorra Sostenible