‘La fórmula mágica darrere l’èxit de Silicon Valley’
Dijous 7 de novembre del 2019
A les 19 h
Edifici Crèdit Centre, Andorra la Vella

‘La fórmula mágica darrere l’èxit de Silicon Valley’, a càrrec de Mar Hershenson.

Des de la seva creació, fa 65 anys, Silicon Valley s'ha convertit en la divuitena economia del planeta amb gairebé un bilió de dòlars del PIB mundial. Acull el 40% del capital risc, els dos terços dels multimilionaris tecnològics i el 50% de les OPV tecnològiques del 2018. A Silicon Valley, cada any, un estudiant de la Universitat de Stanford crea una empresa multimilionària, i cada deu anys s'hi origina una important disrupció tecnològica.
 
Tot i que no podem predir el futur amb certesa, l'smart money, un concepte que defineix la inversió acompanyada d'assessorament, estarà al darrere de la pròxima empresa referent que neixi a Silicon Valley.
 
Per què Silicon Valley és tan especial? Es pot replicar? Què passarà en els propers vint anys? Mar Hershenson donarà algunes idees pràctiques sobre com es pot crear una empresa i quan seria possible fer el salt a Silicon Valley.
 


Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Us demanem que confirmeu la vostra assistència abans del dia 6 de novembre al telèfon 888 888.

Persones que hi actuen o hi intervenen:
Mar Hershenson, cofundadora i sòcia gerent de Pear VC, un fons de Palo Alto que inverteix en empreses de creació recent i que gestiona 300 milions de dòlars.

Hora:
A les 19 h

Edifici Crèdit Centre
Av. Meritxell, 80, 3a planta
AD500 Andorra la Vella
Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Organitza
Fundació Crèdit Andorrà