'RETHINKING, no és el mateix digitalitzar-se que transformar-se digitalment'
Dimecres 19 de juny del 2019
A les 19 h
Edifici Crèdit Centre, Andorra la Vella

'RETHINKING, no és el mateix digitalitzar-se que transformar-se digitalment'a càrrec de Marc Vidal, divulgador econòmic i consultor en transformació i estratègia digital.

En aquesta conferència, Marc Vidal explicarà com afrontar la transformació digital i els avenços tecnològics que vivim en la indústria 4.0 des d’un punt de vista positiu. Parlarà de com repensar l’empresa en un context de nous models de negoci i perfils de clients.

Vidal també identificarà el valor que la tecnologia, les dades, l’automatització i la intel·ligència artificial poden aportar a sectors cabdals a Andorra com són el comerç o el turisme i, sobretot, el paper rellevant de les persones en aquesta revolució tecnològica. Tal com assegura el ponent, l’ésser humà és el valor afegit en aquest moment de disrupció en els negocis.

Marc Vidal és un conferenciant internacional reputat, considerat una de les figures més influents en economia digital. És col·laborador de programes de televisió i autor del llibre Una formiga a París, traduït a diversos idiomes.

Catorzena ponència del cicle de conferències Crèdit Andorrà Global Forum sobre futur i tendències globals.

 

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Us demanem que confirmeu l'assistència abans del dia 18 de juny al telèfon 888 888.

Hora:
A les 19 h

Edifici Crèdit Centre
Av. Meritxell, 80, 3a planta
AD500 Andorra la Vella
Ampliar mapa
Activitat gratuïta. Places limitades

Organitza
Crèdit Andorrà