‘The Best of Times, the Worst of Times’: Hope and despair in an age of climate change and extinction
Divendres 20 de desembre del 2019
A les 20 h
Centre Cultural La Llacuna, Andorra la Vella

Conferència a càrrec de Paul Behrens, expert en canvi climàtic, al voltant del llibre que està escrivint durant la seva estada a Faber Andorra, residència d'arts ciències i humanitats.

A 'The Best of Times, the Worst of Times', Behrens parla de les dos reaccions possibles davant l’era de canvi climàtic i l’extinció a la qual ha de fer front l’ésser humà. Parla del pessimisme, però també de l’esperança que podem tenir en canviar la nostra manera de generar energia, consumir aliments i comprometre’ns amb l’economia per evitar el potencial catastròfic del canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat. El llibre explora les implicacions d’aquests canvis i esbossa els possibles marcs pessimista i optimista que alteraran d’una manera o d’una altra les nostres maneres de pensar i canviaran les nostres maneres de viure.

A més, l’especialista en canvi climàtic i transició energètica oferirà un ampli torn de preguntes per aclarir tots els dubtes del públic entorn de les energies renovables, el consum de carn, la pol·lució a causa del plàstic i molts altres temes relacionats.  

Presentarà i moderarà l’acte el Sr. Alan Ward, cap de la Secció de Noves Tecnologies de la Societat Andorrana de Ciències (SAC).

Idioma:
Anglès

Persones que hi actuen o hi intervenen:

Paul Behrens és professor adjunt d’energia i canvi ambiental de la Universitat de Leiden, als Països Baixos. Behrens és un apassionat de la divulgació científica. El seu treball se centra en l’impacte ambiental del consum humà i la seva recerca en canvi climàtic, energia i alimentació ha aparegut en publicacions científiques especialitzades i altres periòdics de renom com ara The New York Times, The Independent i The LA Times. Ha estat entrevistat per la BBC, Scientific American i l’NPR (National Public Radio), als Estats Units. Actualment treballa en el llibre The Best of Times, the Worst of Times de divulgació científica per a tots els públics, que serà publicat el 2020 per Indigo Press, Londres.Hora:
A les 20 h

Centre Cultural La Llacuna
C/ Mossèn Cinto Verdaguer, 4 - 6
AD500 Andorra la Vella
Tel.: +376 730 037
Ampliar mapa
Actvititat gratuïta

Més informació
Ministeri de Cultura i Esports
Acció Cultural 
www.cultura.ad
cultura@govern.ad
Tel.: +376 875 708

Organitza
Govern d'Andorra

Col·labora
Ministeri de Medi Ambient