'El benestar desigual: el futur de la despesa social'
Dimecres, 9 de novembre del 2016
A les 19 h
Edifici Crèdit Centre, Andorra la Vella

A càrrec de Guillem López Casasnovas, catedràtic d’economia de la Universitat Pompeu Fabra, actualment és codirector del màster de gestió pública (UPF-UAB-EAPC) i del màster de Health Economics & Policy de la Barcelona Graduate School of Economics (Barcelona GSE).

És conseller independent del Banc d’Espanya, membre del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (Carec), integrant del Consell Assessor del Ministeri de Sanitat i Consum espanyol, i de les conselleries de Sanitat de Catalunya i de les illes Balears.

També ha exercit d’assessor expert per a l’Organització Mundial de la Salut sobre les desigualtats en salut a la Unió Europea.

Les seves principals línies de recerca inclouen la medició de l’eficiència del sector públic, la revisió del paper del sector públic en general i en l’àmbit sanitari en particular, les balances fiscals, el finançament de les hisendes locals, l’economia de la salut, la dependència i els equilibris intergeneracionals. En el seu darrer llibre, El bienestar desigual (Ed. Penísula 2015), fa una crida a la responsabilitat global per aconseguir un model de benestar sostenible i equitatiu, en un entorn de crisi que ha aguditzat la sensació d’incertesa davant qualsevol canvi i la insatisfacció dels ciutadans envers el sistema de protecció social.

Setena ponència del cicle de conferències Crèdit Andorrà Global Forum sobre futur i tendències globals.

Hora:
A les 19 h

Edifici Crèdit Centre
Av. Meritxell, 80, 3a planta
AD500 Andorra la Vella
Ampliar mapa
Entrada lliure

Organitza
Crèdit Andorrà