Taller de cuina d’aprofitament
Dimarts 29 de setembre del 2020
A les 19.30 h
Laboratori Gastronòmic Pili Borra ViP, Andorra la Vella

Andorra sostenible us proposa celebrar la primera edició del Dia internacional de conscienciació sobre la pèrdua i el malbaratament d’aliments amb un taller de cuina d’aprofitament.

El taller serà impartit per la naturòpata i professora de cuina Pili Borra. Aprendrem a elaborar receptes que aprofiten aliments que sovint es llencen.

Els participants podran degustar les receptes realitzades al final de taller.

L’aforament del taller està limitat, però també es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials d’Andorra Sostenible!



Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:

andorrasostenible@andorra.ad
+376 603 000



Nombre de places:
8 places

Hora:
A les 19.30 h

Laboratori Gastronòmic Pili Borra ViP

Laboratori Gastronòmic Pili Borra ViP
Callissa Ciutat Valira,1
AD500 Andorra la Vella



Activitat gratuïta

Més informació

Andorra Sostenible
andorrasostenible@andorra.ad
+376 603 000



Organitza
Andorra Sostenible

Col·labora
Biocoop