Taller de cuina d’aprofitament
Dimarts 29 de setembre del 2020
A les 19.30 h
Laboratori Gastronòmic Pili Borra ViP, Andorra la Vella
Activitat gratuïta
Andorra sostenible us proposa celebrar la primera edició del Dia internacional de conscienciació sobre la pèrdua i el malbaratament d’aliments amb un taller de cuina d’aprofitament.
El taller serà impartit per la naturòpata i professora de cuina Pili Borra. Aprendrem a elaborar receptes que aprofiten aliments que sovint es llencen.
Els participants podran degustar les receptes realitzades al final de taller.
L’aforament del taller està limitat, però també es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials d’Andorra Sostenible!
Laboratori Gastronòmic Pili Borra ViP
Callissa Ciutat Valira, 1
AD500 Andorra la Vella
Andorra Sostenible
andorrasostenible@andorra.ad
+376 603 000
Andorra Sostenible
Biocoop
ET POT INTERESSAR
22/04/2024
a partir de les 15 h
Centre Cultural La Llacuna, Andorra la Vella
Relats d'habitacions. Taller per a famílies
20/04/2024
A les 12 h
Museu Casa d’Areny-Plandolit, Ordino
CONTA CONTES I TALLER “Fem un conte ?”
20/04/2024
Sessions dissabte: 11.30 h, a les 12.30 h, a les 16 h i a les 17 h
Museu Carmen Thyssen Andorra, Escaldes-Engordany
Taller Artístic de Sant Jordi per a infants de 4 a 8 anys
20/04/2024
De 17.30h a 20.00h
Museu de la Moto, Canillo