‘Madriu 8.8’
Divendres 13 de novembre del 2020 - Dijous 31 de desembre del 2020
En línia, Andorra la Vella

El Ministeri de Cultura i Esports enceta una nova proposta per difondre l’art entre tota la ciutadania i de manera virtual. El projecte, anomenat ‘(Re)descobrim exposicions’, té com a principal objectiu la promoció i la difusió de l’art més enllà de les mostres presencials perquè així tothom pugui tenir accés i en pugui gaudir. 

La primera mostra que es podrà ‘(re)descobrir’ a les xarxes d’Acció Cultural (@acciocultualandorra) és ‘Madriu 8.8’, la mostra fotogràfica que va rebre prop de 1.200 visitants durant el segon semestre del 2017 a l’Artalroc.

‘Madriu 8.8’ recull una quarantena de fotografies en blanc i negre capturades pels fotògrafs Jaume Riba i Àlex Tena, amics i col·laboradors des de fa anys, que van recórrer la vall del Madriu per immortalitzar-la i donar-la a conèixer en un documental l’any 2014.

Es farà una publicació continuada i regular tant al Facebook com a l’Instagram d’Acció Cultural (@accioculturalandorra) d’algunes de les millors exposicions que s’han pogut veure a l’Artalroc. Cada dilluns i divendres es compartiran una o diverses imatges de les mostres amb una sèrie d’explicacions perquè els visitants virtuals puguin endinsar-se de manera completa en el viatge digital.

En línia


Activitat gratuïta

Organitza
Govern d'Andorra