Bingo Art exposa obres de l’artista Lluïsa Casas
Dimarts 16 d'abril del 2019 - Dijous 16 de maig del 2019
Bingo Star’s, Andorra la Vella

Lluïsa Casas exposa a la sala Bingo Art

El vestíbul de Bingo Stars acull la 12a edició de Bingo Art, amb la pintora Lluïsa Casas.
En aquesta segona exposició a Bingo Stars -la primera va ser al juliol del 2017-, l’artista proposa una mostra d’una quinzena d’obres fetes a partir de tècniques mixtes i acrílic sobre tela, que impacten pels seus colors tel·lúrics i vitals. Com és costum, les obres es poden veure però també estan a la venda.

Lluïsa Casas és pintora, admiradora de l’artista francès Cézanne, i també professora a l’escola d’art de Canillo. Té una llarga trajectòria en el món de la pintura i ha exposat vàries vegades al país, però també fora de les nostres fronteres. Destaca la seva participació a la Biennal d’art de Corbera d’Ebre, l’any 2017. Enguany, i en la seva segona presència com a expositora a Bingo Stars, l’artista presenta un recull de quinze obres centrades en paisatges i natures vives.

‘Exposar en aquest espai és sempre agraït, ja que és un espai obert diferent de les sales tradicionals, on s’apropa tota classe de públic i no només apassionats de l’art i de la pintura’, ha declarat.

A diferència de la primera mostra, Casas torna a presentar una única temàtica amb obres fidels a l’estil figuratiu i no realista que la caracteritza.

Bingo Star’s
Carrer Prat de la Creu
Ampliar mapa
Entrada lliure

Organitza
Bingo Stars