Projecció i estrena de les càpsules dels artistes plàstics que han exposat a 'La cultura no s'atura'
Dijous 18 de febrer del 2021
A les 20 h
Centre de Congressos d'Andorra la Vella, Andorra la Vella

Sis artistes del país seran retratats per sis productores audiovisuals. Cadascú amb el seu propi estil. El resultat? Sis curtmetratges documentals únics fets expressament per a l’ocasió. Sis peces de cinc minuts de durada que seran fruit d’un diàleg creatiu entre dues disciplines: les arts escèniques i els audiovisuals.

El dia de la projecció es comptarà amb la presència dels artistes i els creadors audiovisuals per a compartir amb els espectadors la seva experiència en aquest particular procés creatiu.

Artistes protagonistes: Javier Balmaseda, Judit Gaset, Francisco Sánchez, Samantha Bosque, Angel Calvente i Mine Berthet.

Productores audiovisuals: Alcafilms, SBM Audiovisual, Fílmic Audiovisuals, Quatresisvuit, Citric i Qucut

NOTA: També podreu seguir l'activitat en directe a través del nostre canal de Youtube (agendaandorra) i per andorradifusio.ad.Hora:
A les 20 h

Centre de Congressos d'Andorra la Vella

Ampliar mapa
Activitat gratuïta però cal treure entrada · Places limitades
Accés a les activitats amb reserva prèvia i compra d'entrades en línia a través d'aquest mateix enllaç o del web del Ministeri de Cultura (www.cultura.ad). Places limitades.

Per complir les mesures sanitàries, la capacitat de les instal·lacions que acolliran les activitats s'ha limitat, i el sistema de gestió d'entrades només permet la reserva o adquisició de dos entrades per operació.
El mateix dia de l'espectacle no hi haurà venda d'entrades a taquilla ni reserves.

Més informació
cultura@govern.ad

Patrocina
Govern d'Andorra · Comú de Canillo · Comú d'Encamp · Comú d'Ordino · Comú de la Massana · Comú d'Andorra la Vella · Comú de Sant Julià de Lòria

Col·labora
Cinemes Illa · Art al Set Galeria · Taranmana · Art Areté · Mama Maria