Latin Stride Flamenco en concert
Divendres 15 de gener del 2021
A les 20 h
Teatre Comunal, Andorra la Vella

Concert de Latin Stride Flamenco

El projecte Latin Stride & Flamenco neix de la inquietud per trobar sons que puguin ser producte de l’afinitat de diversos estils, el fil conductor dels quals són la guitarra flamenca i el Latin Stride piano. D’aquesta manera es busca el símil de les seves pròpies vides en el mirall de la música i es manifesta en tradicions musicals diferents que parlen un mateix llenguatge.NOTA: També podreu seguir l'activitat en directe a través del nostre canal de Youtube (agendaandorra).

Hora:
A les 20 h

Teatre Comunal

Ampliar mapa
Entrada: 5 €

Accés a les activitats amb reserva prèvia i compra d'entrades en línia a través d'aquest mateix enllaç o del web del Ministeri de Cultura (www.cultura.ad). Places limitades.

Per complir les mesures sanitàries, la capacitat de les instal·lacions que acolliran les activitats s'ha limitat, i el sistema de gestió d'entrades només permet la reserva o adquisició de dos entrades per operació.
El mateix dia de l'espectacle no hi haurà venda d'entrades a taquilla ni reserves.Més informació
cultura@govern.ad

Patrocina
Govern d'Andorra · Comú de Canillo · Comú d'Encamp · Comú d'Ordino · Comú de la Massana · Comú d'Andorra la Vella · Comú de Sant Julià de Lòria

Col·labora
Cinemes Illa · Art al Set Galeria · Taranmana · Art Areté · Mama Maria