I Premis El Temps de les Arts
Dimecres 18 de novembre del 2020 - Divendres 15 de gener del 2021
En línia, Andorra la Vella

I Premis El Temps de les Arts

Són Iniciatives sorgides de tots els territoris, de pobles i ciutats, sigui quina sigui la seva dimensió, que tenen com a objectiu estimular la cultura d’innovació en els territoris de llengua catalana i reconèixer el talent de creadors i projectes realitzats. Més informació.

En quins àmbits es pot participar ?

Arts visuals, arts escèniques, música, arquitectura, patrimoni. 

Quins són els premis ?

Els Premis consten d’un total de sis guardons, un per a cadascuna de les cinc modalitats a excepció de la categoria de música que n’atorga dos, un destinat a premiar la música culta (música clàssica, contemporània i antiga) i l’altre la música popular (pop-rock, cançó d’autor, jazz, folk, hip-hop, músiques urbanes, electrònica).

De cada modalitat de guardó es seleccionarà un guanyador i dos accèssits.

Cadascun dels sis guanyadors rebrà un guardó amb una obra de l’artista Perejaume i una dotació de 3.000 €. Tots els accèssits rebran un diploma de reconeixement.

Com es pot participar ?

Les candidatures podran ser presentades a través del formulari que trobareu aquí. Més informació 

Qui pot presentar-se?

Un ajuntament o qualsevol persona física o entitat jurídica (associacions, fundacions, col·legis, programadors, firmes, etc.). Més informació.

Quins són els terminis per presentar un projecte? 

A partir del 18 de setembre de 2020 i fins al 15 de gener de 2021. Més informació.

A més, en un moment d’excepcionalitat com el present, també es valoraran aquelles iniciatives creatives i innovadores que s’han sobreposat amb una resposta positiva a les dificultats fruit de la crisi de la Covid-19. 

Quan es lliuraran els premis?

L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el dia 15 d’abril de 2021, tot coincidint amb el Dia Mundial de l’Art impulsat per la UNESCO. 

A on puc enviar el meu projecte o resoldre dubtes?

Teniu dos vies de contacte: premis@tempsarts.cat 663 413 214.

Condicions

-       Tota la documentació relativa a les candidatures es presentarà exclusivament en suport digital i en català, a través del formulari d’aquesta pàgina.

-       El material lliurat restarà en poder d’El Temps de les Arts.

-       La documentació (informació, imatges…) serà utilitzada per a la difusió dels premis, tant en mitjans impresos com digitals, i ha d’estar lliure de drets. 

-       La proclamació de les candidatures es farà en una acte públic i també en el portal tempsarts.cat i a través de xarxes socials, newsletter i altres mitjans de comunicació.