Els museus donen joc
Dimarts 28 d'abril del 2020 - Dimarts 30 de juny del 2020
Museus d'Andorra, Andorra la Vella

#elsmuseusdonenjoc #desdecasa

Cada dia que passa són més les propostes alternatives que apareixen virtualment per fer-lo més digerible i gaudir d’activitats que actualment no es poden fer de manera presencial.

Des de l'Àrea de Museus i Monuments del Ministeri de Cultura, per continuar jugant amb els museus, hem preparat un joc de preguntes com a passatemps pensades per a tota mena de públics per jugar en línia. Els participants trobaran petits reptes relacionats amb els museus, l'art, la cultura i la història d'Andorra.

Per jugar-hi només cal accedir a l'enllaç que trobareu a la web www.museus.ad des de qualsevol dispositiu, introduir el nom de l'equip i començar el repte. El format de joc està pensat per a famílies, així que només cal que cada llar registri un sol nom d'equip.

Cada joc estarà vigent durant set dies per poder jugar-hi i un cop el temps s'esgoti, aniran apareixent més jocs al llarg dels dies.

Aquesta proposta reprèn el títol de la col·lecció que es va presentar al mes de febrer sota el nom Els museu donen joc, una versió digital realitzada amb la plataforma Kahoot.

 

Continuem quedant-nos a casa i aprofitem per jugant amb els museus.

 #elsmuseusdonenjoc #desdecasa #quedatacasa


El primer passatemps es publicarà el dimarts 28 d'abril a l'apartat #elsmuseusdonenjoc #desdecasa de la web www.museus.ad.

Museus d'Andorra
www.museus.ad


Organitza
Govern d'Andorra