MARATÓ FOTOGRÀFICA
Dissabte 16 de novembre del 2019
A partir de les 10 h
Diversos llocs de la parròquia, Andorra la Vella

L’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella, en col·laboració amb Andorra Turisme, organitza l’Andorra Shopping-foto a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, amb l’objectiu de premiar la millor col·lecció de fotografies realitzades en dos categories.

La Marató fotogràfica torna enguany durant l’Andorra Shopping Festival. L’esdeveniment, que se celebra per cinquè any consecutiu, tindrà lloc el proper 16 de novembre i pretén donar a conèixer el país des d’un punt de vista lúdic. Al concurs hi poden participar els amants de la fotografia, ja sigui fotògrafs professionals o aficionats que facin imatges amb càmera digital (no s’acceptaran imatges captades amb telèfons mòbils).

La iniciativa, que organitza l’Escola d’Art del Comú d’Andorra Vella amb col·laboració amb Andorra Turisme, compta amb 2 categories de participació: Max-Marató, de llarga durada i individual (s’han de presentar 7 imatges al concurs) i la Family-Marató, de curta durada i on, com a mínim, ha de participar un dels pares o tutors i un infant o jove menor de 15 anys (s’han de presentar 5 fotos). Les fotografies s'hauran de fer en un recorregut i en un temps determinats, i segons les característiques de cada categoria.

Les inscripcions per participar-hi s’han obert avui i les bases es poden consultar tant a www.andorralavella.ad  com a www.visitandorra.com. Els participants s’han d’inscriure prèviament, omplint els formularis que es poden trobar en línia i s’hauran de presentar obligatòriament al Centre Cultural La Llacuna el mateix dissabte 16 de novembre entre les 10 i les 10.30 hores, on se’ls lliurarà un sobre amb els requisits específics de cada categoria del concurs.

Cada categoria tindrà dos guanyadors. La categoria Max Marató premiarà la millor col·lecció de 7 fotografies i el primer premi s’endurà 1.200 euros en material fotogràfic, mentre que el segon, 800 euros, també per adquirir material específic. La categoria Family Marató premiarà la millor col·lecció de 5 fotografies i el guanyador del primer premi s’endurà 900 euros en material fotogràfic i el segon, valorat en 600 euros.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
www.andorralavella.ad

Hora:
A partir de les 10 h

Diversos llocs de la parròquiaMés informació
www.andorralavella.ad 

Organitza
Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella

Col·labora
Andorra Turisme