Nits de videomapatge - 'EMERSIVE'
Dimecres 9 de desembre del 2020
Entre les 18 h i les 20 h, un passi cada 15 minuts
Casa de la Vall, Andorra la Vella

Nits de videomapatge - 'EMERSIVE'

L’Ambaixada de França a Andorra i el Festival Ull Nu presenten dos espectaculars videomapatges en el marc de la Saison Culturelle 2020-2021.

'Emersive', del col·lectiu Arcaan, és una experiència hipnòtica inspirada en els primers experiments científics sobre l'àtom i que té lloc en un univers futurista de 8 bits.

Compost per un sol pla de seqüència, aquest videomapatge ofereix una exploració de diversos microcosmos a través de quadrícules geomètriques, formes de poli baix i fractals basats en l’arquitectura de la Casa de la Vall. Combina colors vius com el verd maragda i el morat típic de les imatges Synthwave. El viatge de l’espectador a través d’aquesta llarga seqüència de plans psicodèlics requereix l’adaptació del moviment de la càmera segons la música: rotació, flotació, caiguda, pujada, avanç i retrocés. 

ARCAAN COLLECTIVE: Fundat per Antoine Briot, dissenyador de so, i Jeremy Oury, artista digital, ARCAAN fomenta els processos d’escriptura paral·lela d’imatge i so. La sinestèsia treballada pel duo ha estat reconeguda diverses vegades pel seu caràcter immersiu. ARCAAN va declinar ràpidament el seu univers minimalista i geomètric en els treballs de mapatge arquitectònic i instal·lacions immersives. Cada edifici i espai immersiu es converteix en un laboratori visual i sonor per al col·lectiu, propici per a l’aparició d’una nova gramàtica artística.

Des de la seva creació, el col·lectiu ha mostrat les seves creacions en diversos festivals digitals internacionals (FIMG 2015 Espanya, VISUALIA 2018 Croàcia, ISEA 2019 Corea del Sud, ILLUMINATE 2019 UK, ...) i va guanyar algun premi (premi del públic ICIA 2018, premi del jurat FIMG 2015, al millor fulldome short Macon film festival 2019, Courant3D festival 2020, ...). 

Hora:
Entre les 18 h i les 20 h, un passi cada 15 minuts

Casa de la Vall
museusandorra@gmail.com
Tel.: +376 829 129
Ampliar mapa
Entrada gratuïta · Capacitat limitada

Més informació

Més informació:
www.festivalullnu.com
www.ad.ambafrance.orgOrganitza
Ambaixada de França a Andorra · Festival Ull Nu

Col·labora
Consell General d’Andorra