Visita guiada Andorra la Vella
Dissabte 12 de setembre del 2020 - Dijous 31 de desembre del 2020
Cada dia a les 10.30 h i a les 17.30 h
Plaça de la Rotonda, Andorra la Vella

Visitem d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Al nostre punt de trobada comencem explicant i analitzant l’escultura La noblesse du temps del geni Salvador Dalí. La majoria de la gent en desconeix el significat i la història. Fem referència al ric patrimoni històric, cultural, natural i artístic que trobem al llarg de l’acurat recorregut que hem escollit.

Expliquem curiositats i històries, de les quals la majoria de la gent n'ignora el significat malgrat haver-hi passat per davant moltíssimes vegades. Molts cops estem acostumats a veure les estàtues, els arbres i les pedres, les cases o els edificis vells o moderns, però no sabem el perquè estan allà ni la seva història. Durant la interessant visita guiada ens esforcem a donar-los vida explicant-ne el significat que és molt apassionant. El nostre objectiu és aconseguir posar-los en relleu i donar-los la importància que es mereixen. Interpretem els elements patrimonials que trobem pel camí i posem en relleu el seu significat.

Ens agrada establir un diàleg amb els participants que ens acompanyen, intercanviar coneixements i, al mateix temps, poder aprendre els uns dels altres.

La nostra intenció és passar una bona estona junts i generar una experiència que esperem que es converteixi en inoblidable. No us ho perdeu, us encantarà. Us hi esperem!

Ens agrada dir que la visita guiada és preeminent, i que la fem amb orgull, passió i amor per aquesta terra i per estimació a la seva gent i als participants que ens hi acompanyen.

Punt de trobada al costat de l'escultura de Dalí a la Plaça de la Rotonda

Idioma:
Català / Castellà / Anglès / Francès / Alemany. Contacteu-nos per a altres idiomes

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Inscripciò prèvia obligatòria a:
AndorraFreeTour@gmail.com

www.AndorraFreeWalkingTour.com
Whatsapp: +376 384 708Hora:
Cada dia a les 10.30 h i a les 17.30 h

Plaça de la Rotonda

Ampliar mapa
Taquilla inversa

Més informació
www.AndorraFreeWalkingTour.com
Whatsapp: +376 384 708 

Organitza
Andorra Free Tours