Concerts a La Fada · Eli Lev
Diumenge 16 de febrer del 2020
A les 19 h
La Fada Ignorant, Andorra la Vella

Eli Lev dels EUA ens proposa un concert indie-folk.

El cantant i compositor en ascens Eli Lev acaba de llançar el seu nou EP Deep South, i inicia una gira de tres setmanes aquest febrer a França, Andorra i Espanya per compartir les noves cançons amb els seus amics i fans europeus.

En comparació amb The Lumineers, Jason Isbell, Mumford & Sons i Passenger, Deep South és el tercer d’una sèrie de quatre parts direccionals que es va inspirar en les tradicions indígenes que Eli va aprendre mentre ensenyava a la Reserva Navajo al nord d’Arizona.

Els dos últims llançaments han aconseguit un elogi crític dels gustos de Paste, Buzzfeed, CBS Radio + més, juntament amb el suport de ràdio folk nacional i la llista de reproducció destacada Spotify.

Només l'any 2019, Eli Lev va guanyar múltiples premis pel seu treball (Way Out West va guanyar un WAMMIE al millor disc country / americà i Chasing Daylight va guanyar un gran premi al Mid-Atlantic Songwriting Competition). Ha construït un èxit nacional fort i ha recorregut els Estats Units amb una gira internacional (Espanya, França, Andorra, Regne Unit, Irlanda, Islàndia)

Hora:
A les 19 h

La Fada Ignorant
Cafè teatre
C. Fiter i Rossell, 2
AD500 Andorra la Vella
Tel.: 821 815
www.lafadaignorant.com
Ampliar mapa

Organitza
La Fada Ignorant