'El Trencanous' · Ballet de Moscou
Dimarts 19 de novembre del 2019
A les 20 h
Centre de Congressos d'Andorra la Vella, Andorra la Vella

'El Trencanous' · Ballet de Moscou

Durada: 1 h 45 min amb un descans de 20 minuts

El Ballet de Moscou torna al Centre de Congressos d'Andorra amb El Trencanous, un clàssic nadalenc.

Un meravellós somni que va començar el 1989 quan el director Timur Fayziev, solista de les millors companyies russes des de la seva adolescència, funda el BALLET DE MOSCOU, el seu objectiu: difondre i contagiar la seva passió pel món del ballet.

El Trencanous és una de les obres més estimades pel públic, compta amb la música insuperable del compositor més admirat de música per a ballets: el gran Piotr Txaikovski. És una obra plena de fantasia; els protagonistes Clara i el Trencanous ens transporten a un conte fantàstic ple d'aventures i ens delecten amb danses sublims gràcies a la coreografia original de Màrius Petipà i Lev Ivanov.

En l'actualitat, el Ballet de Moscou s'enorgulleix de la força de la seva experiència, són més de 30 anys de gires internacionals ininterrompudes. El seu èxit resideix a sumar qualitat, compromís i passió pel món del ballet.

En escena, els artistes encapçalats pels solistes Elena Antsupova i Aleksandr Petrishenkp captiven el públic i transmeten emotivitat i la tècnica més depurada de l'escola russa, interpretant en aquesta ocasió un conte fantàstic convertit en obra mestra del ballet.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
info@factoriacultural.com

Hora:
A les 20 h

Centre de Congressos d'Andorra la Vella

Ampliar mapa
Entrades: 25 € i 45 €
Compra d'entrades a:
www.factoriacultural.com


Més informació
www.factoriacultural.com

Organitza
Factoria Produccions Culturals