'Juga menut' i 45 jocs tradicionals
Dimecres 15 d'agost del 2018
A les 16.30 h
Plaça pàrquing Prat del Riu, Canillo
jocs menuts

Combinació de jocs per no deixar ningú assegut a la cadira!! Volem que tots els bebès que sempre ens visiten i segueixen les activitats infantils puguin passar-ho d’allò més bé amb el seu pare, mare, germà, avi, àvia…, fora del cotxet!!!

Els nens i nenes de 0 a 3 anys s’endinsaran en una bombolla de sensacions formada per 15 plafons/jocs de 7m de diàmetre de terra tou, pensat exclusivament per a ells.

Mitjançant el joc estimularan els sentits (tacte, oïda, vista,…). Cada plafó proposa un joc diferent que els més petits hauran de superar amb l’ajuda dels pares. En un dels jocs, hauran d’obrir i tancar cremalleres, botons, veta adherent… En un altre, hauran de posar i treure pilotetes de mides i colors diferents, en d’altres hauran de posar i treure peces imantades, amagar-se en una caseta fosca, buscar la cuca amagada a les finestres, tocar el xilòfon gegant...

A més a més, hi haurà 45 jocs tradicionals repartits en sis estructures de fusta, que farann que els nens i nenes a partir de 3 anys, així com els pares i mares, potenciïn l’agilitat, l’equilibri, l’habilitat i l’organització entre ells. Es tracta de jocs lliures, els nens decideixen per si mateixos si volen fer una carrera de sacs o bé jugar a estirar la corda, practicar amb els diàbolos o provar a caminar amb les xanques, entre molts altres jocs.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Departament de Cultura i Esports del Comú de Canillo
Tel. 753 624

Hora:
A les 16.30 h

Plaça pàrquing Prat del Riu


Activitat gratuïta

Organitza
Comú de Canillo