Après Ski Party Sol i Neu amb Underflow i David Meló
Dissabte 25 de gener del 2020
De 16 a 20.30 h
Sport Hotel Hermitage, Canillo

Aquest dissabte 25 de gener, a partir de les 16 hores, la millor música b2b electrònica inundarà l’Après Ski Party Sol i Neu, la festa que organitza l’Sport Hotel Hermitage & Spa, per amenitzar les tardes del Sol i Neu Lounge, a peu de la pista d’esquí Avet.

En concret, Underflow i David Meló (Lotofagos) seran els dos Dj’s que participaran a l’après sky del Grup Sport Hotels Resort & Spa que, de nou, aquesta temporada, s’està posicionant com el lloc de culte per a parelles i grups d’amics de totes les edats que volen escoltar bona música, mentre ballen, prenen una copa i gaudeixen de les postes de sol davant del telecabina de Soldeu.

L’art del b2b electrònic

Durant la darrera època, hi ha hagut un boom del b2b en l’escena musical. Els back to back són molt habituals en l’ambient beat de tot el mon i consisteixen en un espai on dos Dj’s combinen els seus temes des d’una sola taula de mescles. És tot un art poder fer-lo correctament, ja que pressuposa que ambdós Dj’s seran capaços de fusionar estils, influències, tècniques i experiències per aconseguir un resultat òptim. Per això, els dos artistes han de tenir afinitat i, potser, una amistat que els permeti inspirar-se l’un en l’altre, combinar el seu treball i, per què no, reptar-se amb les seves propostes.

Underflow i David Meló, doncs, arriben a Andorra amb l’objectiu de marcar història en l’escena de la música electrònica i engrescar el públic de l’après sky de l’únic hotel que forma part del The Leading Hotels of the World. Amb la seva actuació, l’Après Ski Party Sol i Neu arriba a la seva cinquena sessió, durant la qual han passat reconeguts Dj’s com Michel Cleis, David Moreno, Vidal Rodríguez i Tania Moon.

Hora:
De 16 a 20.30 h

Sport Hotel Hermitage
Crta. General, 2
AD100 Soldeu
Tel.: +376 870 670

Ampliar mapa

Més informació

Undatia Comunicació

Rosario Santa María

rsantamaria@undatia.es

Tel. (00 + 34) 656 321 712