b2b dels Dj’s Guti i Fosky, a l’Après-Ski Party Sol i Neu
Dissabte 15 de febrer del 2020
A partir de les 16 h
Hotel Hermitage Soldeu, Canillo

b2b dels Dj’s Guti i Fosky arriba a l’Après Ski Party Sol i Neu 

Els Dj’s Guti i Fosky seran els protagonistes musicals de la propera edició de l’Après Ski Party Sol i Neu, que organitza l’Sport Hotel Hermitage & Spa, per amenitzar les tardes del Sol i Neu Lounge, davant la pista d’esquí Avet, al telecabina de Grandvalira-Soldeu.

Per segona vegada en aquesta temporada, la millor música b2b electrònica inundarà aquesta festa, amb la participació de Guti, una de les principals figures d’aquest estil, que no té por de mesclar jazz, merengue, salsa i techno en les seves produccions. Per la seva banda, Fosky és un Dj i productor que ha evolucionat amb una destacada personalitat, gràcies a la seva creativitat i a les seves produccions per a Crosstown Rebels, Desolat, Intec, VIVa MUSiC i Circus, així com a les seves actuacions a Sonar i WMC.

A ambdós els uneix la seva nacionalitat argentina i, també, una fructífera col·laboració que va començar amb la participació de Fosky a l’àlbum de Guti “Patio de Juegos”, l’any 2011. Des d’aleshores, ambdós formen un b2b (back to back) de renom, treballant els seus temes i estils a una sola taula de mescles, on també es barregen la complicitat, afinitat i, fins i tot, amistat. 

Hora:
A partir de les 16 h

Hotel Hermitage Soldeu

Ampliar mapa

Organitza
Sport Hotel Hermitage & Spa