Cosmos Quartet al Cambra Romànica
Dissabte 23 de novembre del 2019
A les 17 h
Església de Sant Serni, Canillo

El Cosmos Quartet neix el 2014 de l’amistat i complicitat de quatre músics amb l’objectiu de descobrir i aprofundir en l’extens i fascinant repertori per a quartet de corda.

Malgrat la seva joventut, el Cosmos Quartet ha aconseguit un ampli reconeixement i ha obtingut el 1r premi en el concurs “Irene Steels-Wilsing Foundation Competition” 2018 de Heidelberg, el 1r premi al “13è Premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra” l’any 2018 a Terrassa i el 3r premi en el concurs “Carl Nielsen International Chamber Music Competition 2015” de Copenhaguen.

El grup ha sigut convidat a participar a nombrosos festivals i sales de concerts arreu d’Europa. Entre els seus propers compromisos s’inclou el seu debut al Palau de la Música de Barcelona, al festival de Torroella de Montgrí i al festival Pablo Casals.

En ocasió del concert al cicle Cambra Romànica, tocaran el quartet D87 de Schubert, el quartet número 1 “Metamorfosis Nocturnes” de Ligeti i finalment el quartet opus 132 de Beethoven, un repertori que no deixarà indiferent.

Hora:
A les 17 h

Església de Sant Serni


Entrada: 5 € · Socis, entrada gratuïta
www.amicscambraromanica.ad

Més informació
www.amicscambraromanica.ad
+376 673 434

Organitza
Associació Amics del Cambra Romànica

Patrocina
Comú de Canillo

Col·labora
RTVASA