V Cicle de música Cambra Romànica · Licciardi solo piano
Dissabte 7 de novembre del 2020
A les 17 h
Església de Sant Serni, Canillo

Us convidem a gaudir de sis concerts gratuïts, amb taquilla inversa, aquest any marcats per la COVID19. L’Associació ha fet un esforç addicional per la programació d’un cicle que segueix donant oportunitats als joves, als grups consolidats i per oferir al públic andorrà música de cambra d’excel·lent qualitat durant sis setmanes consecutives.

En aquesta edició ens veurem obligats a limitar l’aforament i prendre les mesures sanitàries necessàries per garantir la salut de músics i assistents, però no perdem de vista l’objectiu de qualitat així com de ser un referent per als grups locals que cada vegada més tenen l’interès d’oferir música sota el paraigües del “Cambra Romànica”.

Licciardi solo piano – concert dedicat a Beethoven

Aquest any se celebra els 250 anys del naixement d’un dels més grans compositors de la música clàssica, Ludwig van Beethoven. La virtuositat del pianista Nicolas Licciardi, ben conegut pels assidus al cicle Cambra Romànica, ens permetrà gaudir d’un concert en què s’interpretaran obres clau de la trajectòria pianística de Beethoven.

El concert començarà amb la sonata núm. 6, una de les preferides de Beethoven. Licciardi interpretarà després la sonata núm. 21, que va ser dedicada al seu primer protector (el comte Ferdinand de Waldstein). Beethoven va compartir època i ciutat amb Schubert, del qual s’interpretarà la Fantasie Wanderer (El viatger). Per acabar el concert, Licciardi oferirà una petita peça de Chopin, l’Andante spianato i grande polonaise Op. 22, que es compon de dos moviments en què pot apreciar-se la doble personalitat de Chopin, somiadora i apassionada.

 

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Inscripció obligatòria: 
Tel.: 673 434 / 677 239
amicscambraromanica@gmail.com 


Nombre de places:
40 persones

Hora:
A les 17 h

Església de Sant Serni


Taquilla inversa

Més informació
www.amicscambraromanica.ad
amicscambraromanica@gmail.com
Tel.: 673 434 / 677 239

Organitza
Associació Amics del Cambra Romànica

Patrocina
Govern d’Andorra · Comú de Canillo

Col·labora
RTVA