V Cicle de música Cambra Romànica · Quartet Madriu
Dissabte 31 d'octubre del 2020
A les 17 h
Església de Sant Serni, Canillo

Us convidem a gaudir de sis concerts gratuïts, amb taquilla inversa, aquest any marcats per la COVID19. L’Associació ha fet un esforç addicional per la programació d’un cicle que segueix donant oportunitats als joves, als grups consolidats i per oferir al públic andorrà música de cambra d’excel·lent qualitat durant sis setmanes consecutives.

En aquesta edició ens veurem obligats a limitar l’aforament i prendre les mesures sanitàries necessàries per garantir la salut de músics i assistents, però no perdem de vista l’objectiu de qualitat així com de ser un referent per als grups locals que cada vegada més tenen l’interès d’oferir música sota el paraigües del “Cambra Romànica”.

Quartet Madriu

Quatre músics del país estretament vinculats a la cultura musical del Principat i que han compartit escenari en format orquestral, engeguen amb il·lusió renovada un projecte de música de cambra amb el Quartet Madriu. Format pels violinistes Àlex Arajol i Francesc Planella, a la viola Elias Porter i la violoncel·lista Carolina Bartumeu.

El programa s'articularà al voltant de dos obres de compositors clàssics com són Haydn i Arriaga, un compositor basc del segle XIX encara poc conegut. Entre les dos obres, un moviment del quartet de Txaikovski núm. 1 amb una melodia encisadora reforçada per una atmosfera única que han donat vida i una entitat pròpia a aquest moviment que duu el nom d’Andante Cantabile.

Aquest concert serà retransmès en línia per andorradifusió.ad.

 

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Inscripció obligatòria:
Tel.: 673 434 / 677 239
amicscambraromanica@gmail.com 


Nombre de places:
40 persones

Hora:
A les 17 h

Església de Sant Serni


Taquilla inversa

Més informació
www.amicscambraromanica.ad
amicscambraromanica@gmail.com
Tel.: 673 434 / 677 239

Organitza
Associació Amics del Cambra Romànica

Patrocina
Govern d’Andorra · Comú de Canillo

Col·labora
RTVA