V Cicle de música Cambra Romànica · Quartet María Casado
Dissabte 28 de novembre del 2020
A les 17 h
Església de Sant Serni, Canillo

Us convidem a gaudir de sis concerts gratuïts, amb taquilla inversa, aquest any marcats per la COVID19. L’Associació ha fet un esforç addicional per la programació d’un cicle que segueix donant oportunitats als joves, als grups consolidats i per oferir al públic andorrà música de cambra d’excel·lent qualitat durant sis setmanes consecutives.

En aquesta edició ens veurem obligats a limitar l’aforament i prendre les mesures sanitàries necessàries per garantir la salut de músics i assistents, però no perdem de vista l’objectiu de qualitat així com de ser un referent per als grups locals que cada vegada més tenen l’interès d’oferir música sota el paraigües del “Cambra Romànica”.

Quartet María Casado – quatre violoncels tocant junts

El jove violoncel·lista andorrà Jordi Albelda Santamargarita ens presenta una formació inusual per oferir-nos el concert de clausura del V Cicle Cambra Romànica. Quatre violoncels tocant junts, tots quatre alumnes de la professora María Casado, de qui el quartet pren el nom

Tindrem ocasió d’escoltar barroc del més pur amb dos de les suites de Bach, així com una peça avantguardista de l’hongarès György Ligeti i una altra del català Gaspar Cassadó.
A la segona part els quatre instruments plegats ens mostraran totes les possibilitats sonores del conjunt del quartet de violoncels. En primer lloc interpretaran la Serenade per quatre violoncels de Georg Goltermann, tot seguit una peça breu anomenada Gente humilde, d’autor desconegut, i finalment, Pregherie, del compositor italià Luigi Forino. 

Els quatre integrants del quartet són Jordi Albelda Santamargarita, Cristobal Jaubert, Jairo Rodríguez i Rafael Tejero

Aquest concert serà retransmès en línia per andorradifusió.ad.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Inscripció obligatòria:
Tel.: 673 434 / 677 239
amicscambraromanica@gmail.com 


Nombre de places:
40 persones

Hora:
A les 17 h

Església de Sant Serni


Taquilla inversa

Més informació
www.amicscambraromanica.ad
amicscambraromanica@gmail.com
Tel.: 673 434 / 677 239

Organitza
Associació Amics del Cambra Romànica

Patrocina
Govern d’Andorra · Comú de Canillo

Col·labora
RTVA