V Cicle de música Cambra Romànica · Recital líric “A través dels Pirineus”
Dissabte 24 d'octubre del 2020
A les 17 h
Església de Sant Serni, Canillo

Us convidem a gaudir de sis concerts gratuïts, amb taquilla inversa, aquest any marcats per la COVID19. L’Associació ha fet un esforç addicional per la programació d’un cicle que segueix donant oportunitats als joves, als grups consolidats i per oferir al públic andorrà música de cambra d’excel·lent qualitat durant sis setmanes consecutives.

En aquesta edició ens veurem obligats a limitar l’aforament i prendre les mesures sanitàries necessàries per garantir la salut de músics i assistents, però no perdem de vista l’objectiu de qualitat així com de ser un referent per als grups locals que cada vegada més tenen l’interès d’oferir música sota el paraigües del “Cambra Romànica”.


Recital líric “A través dels Pirineus” MN. Coulon soprano i N. Licciardi piano

Nicolas Licciardi i Marie-Noëlle Coulon han optat per presentar algunes de les peces més boniques de la melodia francesa a la primera part del recital. Aquesta forma musical, nascuda al segle XIX, permet al piano i la veu competir amb delicadesa i alhora ressaltar un text poètic. Per acabar el recital tindrem l’honor de sentir tres poemes de Josep Dallerès, home de lletres del Principat, que han sigut musicats per Corentin Boissier, jove compositor francès del qual ja s’han interpretat algunes peces al Cicle Cambra Romànica. Posant la ploma al servei d’una àmplia reflexió sobre el món actual i la condició humana, els poemes sublimats pel llenguatge neoromàntic del compositor francès seran interpretats com a estrena absoluta en aquesta ocasió a Andorra.

Un concert ple d’emoció, entregada per la sensibilitat i musicalitat dels dos intèrprets.

 

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Inscripció obligatòria:
Tel.: 673 434 / 677 239
amicscambraromanica@gmail.com 


Nombre de places:
40 persones

Hora:
A les 17 h

Església de Sant Serni


Taquilla inversa

Més informació
www.amicscambraromanica.ad
amicscambraromanica@gmail.com
Tel.: 673 434 / 677 239

Organitza
Associació Amics del Cambra Romànica

Patrocina
Govern d’Andorra · Comú de Canillo

Col·labora
RTVA