V Cicle de música Cambra Romànica · Recital líric de Maria Solé – amb Jordi Albelda i Nicolas Licciardi
Dissabte 21 de novembre del 2020
A les 17 h
Església de Sant Serni, Canillo

Us convidem a gaudir de sis concerts gratuïts, amb taquilla inversa, aquest any marcats per la COVID19. L’Associació ha fet un esforç addicional per la programació d’un cicle que segueix donant oportunitats als joves, als grups consolidats i per oferir al públic andorrà música de cambra d’excel·lent qualitat durant sis setmanes consecutives.

En aquesta edició ens veurem obligats a limitar l’aforament i prendre les mesures sanitàries necessàries per garantir la salut de músics i assistents, però no perdem de vista l’objectiu de qualitat així com de ser un referent per als grups locals que cada vegada més tenen l’interès d’oferir música sota el paraigües del “Cambra Romànica”.

Recital líric de Maria Solé – amb Jordi Albelda i Nicolas Licciardi

La mezzosoprano Maria Solé ens oferirà en aquesta ocasió un recital de cant amb acompanyaments de violoncel i piano. La cantant ha participat en vàries produccions d’Andorra Lírica, i durant molts anys s’ha format al cor dels Petits Cantors d’Andorra amb Catherine Metayer. El cant ja és un habitual al cicle Cambra Romànica, i sempre han tingut una molt bona acollida que de segur que serà el cas d’aquesta jove andorrana, estudiant de geofísica i música.

El programa inclourà una primera part amb peces franceses de compositors com Massenet, Fauré i Berlioz, i una segona part que inclourà àries d’òperes de Mozart, Vivaldi i Saint-Saëns.

 

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Inscripció obligatòria:
Tel.: 673 434 / 677 239
amicscambraromanica@gmail.com 


Nombre de places:
40 persones

Hora:
A les 17 h

Església de Sant Serni


Taquilla inversa

Més informació
www.amicscambraromanica.ad
amicscambraromanica@gmail.com
Tel.: 673 434 / 677 239

Organitza
Associació Amics del Cambra Romànica

Patrocina
Govern d’Andorra · Comú de Canillo

Col·labora
RTVA