V Cicle de música Cambra Romànica · Trio Claret – Gerard, Sergi i Jordi Claret
Dissabte 14 de novembre del 2020
A les 17 h
Església de Sant Serni, Canillo

Us convidem a gaudir de sis concerts gratuïts, amb taquilla inversa, aquest any marcats per la COVID19. L’Associació ha fet un esforç addicional per la programació d’un cicle que segueix donant oportunitats als joves, als grups consolidats i per oferir al públic andorrà música de cambra d’excel·lent qualitat durant sis setmanes consecutives.

En aquesta edició ens veurem obligats a limitar l’aforament i prendre les mesures sanitàries necessàries per garantir la salut de músics i assistents, però no perdem de vista l’objectiu de qualitat així com de ser un referent per als grups locals que cada vegada més tenen l’interès d’oferir música sota el paraigües del “Cambra Romànica”.

Trio Claret – Gerard, Sergi i Jordi Claret

Un dels concerts més esperats del cicle Cambra Romànica d’enguany és la primera oportunitat de veure en directe els tres músics Claret en formació de cambra. Amb Gerard Claret al violí, els seus fills Sergi i Jordi s’ocupen de les veus de viola i violoncel, respectivament.

Presenten un concert variat amb obres de Beethoven (de qui enguany se celebren 250 anys del seu naixement), Mozart, Kodaly, Strauss i Kreisler. Peces compostes majoritàriament al centre d’Europa entre els segles XVIII i XIX.

Aquest concert serà retransmès en línia per andorradifusió.ad.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Inscripció obligatòria:
Tel.: 673 434 / 677 239
amicscambraromanica@gmail.com 


Nombre de places:
40 persones

Hora:
A les 17 h

Església de Sant Serni


Taquilla inversa

Més informació
www.amicscambraromanica.ad
amicscambraromanica@gmail.com
Tel.: 673 434 / 677 239

Organitza
Associació Amics del Cambra Romànica

Patrocina
Govern d’Andorra · Comú de Canillo

Col·labora
RTVA