ACTIVITAT AJORNADA - Teatre infantil - "EL CEL DE LA JOJÓ"
Dissabte 4 d'abril del 2020
18 h
Palau de Gel d'Andorra, Canillo

ACTIVITAT AJORNADA - Pròximament us donarem més informació

Espectacle musical i de titelles adreçat a públic familiar, i 
espectacle recomanat per a nenes i nens a partir de 5 anys

El cel de la Jojó és una història que ens parla de la transformació, del cicle de la vida, de les petites i grans pèrdues de la vellesa.

La Joana puja a jugar al terrat de casa seva. I mentre observa els núvols pensa que fa dies que no veu la seva iaia i es pregunta on deu haver anat. La seva mare, per explicar la desaparició de l’àvia, li parla de la història de la Jojó, una vaca que, com la seva iaia, també es va fer gran i també va desaparèixer.

La nena i la mare s’endinsen a la granja de la Jojó i a partir d’aquesta vaca i dels animals que conviuen amb ella, la nena obtindrà algunes claus per entendre millor la vellesa i el cicle de la vida.

La Jojó és una vaca molt sàvia perquè ha tingut una vida plena d’aventures. Així que tots els animals de la granja, quan els sorgeix algun problema, acudeixen a ella per demanar-li consells. I la Jojó, com a bona assessora i partint de les seves experiències, els ajuda.
Però la Jojó, amb els anys no només ha guanyat saviesa. També s’ha fet gran. I poc a poc ha anat perdent parts: primer la taca; després, la cua, les mamelles, les banyes... A partir d’aquestes pèrdues, la Jojó anirà comprenent la transformació, el pas dels anys, el cicle de la vida. Fins a desaparèixer, però deixant empremta en les coses i en els animals que han format part del seu dia a dia.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Espectacle recomanat per a nenes i nens a partir de 5 anys

Per a més informació: 


Departament de Dinamització Turística i Cultural
Tel.: 753 624


Palau de Gel d'Andorra
Tel.: 800 840


Compra en línia:
www.palaudegel.ad   

Hora:
18 h

Palau de Gel d'Andorra

Ampliar mapa
Entrada: 5 €
www.palaudegel.ad

Més informació


Organitza
Comú de Canillo