Narracions sobre l'Alzheimer · "Què li passa al meu avi?", al Pas de la Casa
Dijous 12 de setembre del 2019
A les 18 h
Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, Encamp

La Biblioteca Comunal d'Encamp ha organitzat el contacontes Què li passa al meu avi?

La narradora Carolina Caubet ens explicarà tres contes que ajudaran a entendre als més petits què els passa a les persones afectades per l'Alzheimer. Els contes escollits són La meva àvia té Alz...no sé què de Claude K. Dubois; Los despistes del abuelo Pedro de Marta Zafrilla, i L'àvia necessita petonets d'Ana Bergua i Carme Sola.

L'activitat està adreçada a un públic infantil i familiar, i s'ha organitzat amb la col·laboració de l'Associació Andorrana per la Malaltia de l'Alzheimer.

Hora:
A les 18 h

Biblioteca Comunal del Pas de la Casa

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.


Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 704
Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 856 787
http://bibliotecaencamp.wordpress.com
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp