Contacontes “La Caputxeta vermella”
Dimarts 30 d'abril del 2019
A les 18 h
Biblioteca Comunal d'Encamp, Encamp

La Biblioteca Comunal d'Encamp organitza una nova sessió de contacontes adreçada a infants de 0 a 3 anys, a càrrec de Vanessa Silva.

En aquesta ocasió, el conte escollit és La Caputxeta vermella, que narra la història d'una nena, que duia una caputxa vermella, que travessa el bosc per portar menjar a l'àvia i es troba amb un llop famolenc i trampós...

Què passarà? Això només ho podreu descobrir si veniu a la Biblioteca, el 30 d'abril, a les sis de la tarda!

Hora:
A les 18 h

Biblioteca Comunal d'Encamp

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.

Trobareu tota la informació a l'agenda de la web (pàgina principal) o aquí.

A més, a partir d'ara ja pots accedir al nou blog que la Biblioteca ha creat perquè puguis informar-te de les darreres novetats organitzades i perquè hi participis directament amb els teus comentaris i valoracions. No t'ho perdis, entra-hi!

Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 700Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 732 704.
http://bibliotecaencamp.wordpress.com
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp