Festival de titelles d'Encamp i del Pas de la Casa 2020

Del Dissabte 17 d'octubre del 2020 fins al Diumenge 18 d'octubre del 2020
A les 17 h
Sala de festes del Pas de la Casa, Encamp

Entrada: 5 € adults · Infants i joves, entrada gatuïta. Reserva obligatòria de plaça.

El tret de sortida el donaran, dissabte 17 d'octubre a les cinc de la tarda, els espectacles Klé de Teia Moner, que es farà a la sala de festes del Complex d'Encamp, i On vas, Moby Dick?, del Centre de Titelles de Lleida, a la sala de festes del Pas de la Casa.

Diumenge 18 d'octubre, també a les cinc de la tarda, les famílies podran gaudir dels espectacles El monstre de colors, de la companyia Tutatis - Teatro imaginario a Encamp i, a la mateixa hora al Pas de la Casa, Klé, de Teia Moner.
 

Klé - Segons Paul Klee, un dibuix és una línia que surt a passejar. Quina manera més meravellosa entrar en el seu imaginari i caminar amb ell. La dansa, la màgia, la manipulació d’objectes, les titelles, la llengua de signes i el teatre negre ens han permès explorar la seva obra i descobrir el pintor Klee, el músic, el titellaire, l’escultor, el filòsof i el mestre de la Bauhaus.

On vas, Moby Dick - Adaptació lliure del clàssic d’Herman Melville, escenificat per a públic familiar, en què les titelles de taula, la projecció d’animacions i les cançons ens endinsaran en la història d’una gran balena blanca, Moby Dick. Al Tim li agrada molt veure el mar. Per això, sempre que pot, visita l'àvia al seu poble de pescadors. Allí coneixerà la Kalin, una nena de la seva edat, que li explicarà la història de la Moby Dick. Tot jugant i fent volar la imaginació, el Tim i la Kalin reviuran les aventures de la gran balena blanca per lliurar-se dels arpons del capità Ahab i seguir nedant lliure pels 7 mars.

El monstre de colors - El color groc vol dir que estàs content. El blau és la tristesa, el vermell és la ràbia, el negre la por... El verd... quin embolic! Cada color representa una emoció, però cal saber entendre-les per posar-les en ordre. Adaptació teatral d'El monstre de colors, l’obra d’Anna Llenas, amb més de 300.000 còpies venudes i traduïda en 16 idiomes.

Pel que fa a les entrades d’Encamp, es podran comprar, a partir de dilluns 5 d'octubre a les 9 hores, a l'Edifici de la Valireta, a un preu de 5 euros per als adults i entrada gratuïta per a infants i joves. En el cas del Pas de la Casa, com que el públic és només infantil, les entrades són gratuïtes.

A les 17 h

Sala de festes del Pas de la Casa

Departament de Cultura d'Encamp
Tel. (+376) 731 490
www.comuencamp.ad

Comú d'Encamp

ET POT INTERESSAR

Musical infantil "Coco"

02/10/2021
A les 11h i a les 16.30 h

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

Contacontes i taller de pintura - El cicle 'Descobreix els Talents del Thyssen' presenta 'La Colla dels Safrà'

19/06/2021 - 20/06/2021
Dissabte a les 11.15 h, 12.30 h, 15.30 h, 16.45 h i 18 h · Diumenge a les 11.15 h i 12.30 h

Museu Thyssen, Escaldes-Engordany

Conferència taller astronomia Joan Pujol

15/06/2021

Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, Encamp

Conferència taller astronomia Joan Pujol

15/06/2021

Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, Encamp

Joan Pujol, observació dels astres

14/06/2021
A les 20 h

Biblioteca Comunal d'Encamp, Encamp