Musical familiar "Patatu", a Encamp
Dissabte 1 de desembre del 2018
A les 17 h
Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

La sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp serà l'escenari del musical infantil Patatu, de la companyia Viu el teatre, una coproducció amb el Grec Festival Barcelona 2014 i que va ser nominat al millor espectacle familiar als Premis Butaca 2016.

Patatu combina una escenografia fantàstica i imaginativa amb un ritme escènic que atrapa els més menuts durant tota l’obra. La història ens comença presentant en Patatu, un personatge que és un autèntic badoc. Quan baixa al poble sempre es fum una bona patacada amb el seu trineu, i en Martí es desespera, però sempre està disposat a donar-li un cop de mà, i tots dos s’ho passen d’allò més bé.

Però a Patatum les coses no són com sempre; hi passa alguna cosa estranya: la Malèvola ha fet un encanteri que ha trastocat el sol i la lluna i, de retruc, a tot el poble i els seus habitants.

Gaudiu dels acudits d’en Patatu i la màgia del seu amic Martí, que cobren vida damunt de l’escenari juntament amb els seus amics. Plegats, viuran una aventura per recuperar l’ordre natural de les coses a Patatum.

Hora:
A les 17 h

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp

Ampliar mapa
Preu de l'activitat: 5 € adults, infants gratuït amb reserva prèvia
Venda d'entrades aquí. 

Més informació
Departament de Cultura d'Encamp
Tel. (+376) 731 490
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp