Musical infantil 'El llibre de la selva'
Dissabte 7 d'abril del 2018
A les 17 h
Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

La sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp serà l'escenari del musical infantil El llibre de la selva, de la companyia Veus-Veus, una adaptació del llibre de Rudyard Kipling, considerat una de les històries d'aventures més emocionants de les darreres dècades.

L'obra musicada explica les peripècies de Mowgly, un cadell humà criat a la jungla juntament amb els seus inseparables amics Baghera i Baloo, a l'Índia britànica de finals del segle XIX. Mowgly té l'habilitat d'entendre i parlar els diferents llenguatges dels animals i, amb el raonament i el desenvolupament de la intel·ligència humana, esdevé el senyor de la jungla, i protegeix totes les espècies animals dels perills que comporta la vida a la jungla.

El Llibre de la Selva és una obra dirigida al públic familiar que es podrà veure el pròxim 7 d'abril, a les cinc de la tarda. Les entrades es poden comprar, a partir del 12 de març, a l'entitat col·laboradora Morabanc a través de www.morabanc.ad/entrades a un preu de 5 euros per als adults. L'entrada és gratuïta per a infants i joves.

Hora:
A les 17 h

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp

Ampliar mapa
Entrada per a adults: 5 € - Infants, entrada gratuïta amb reserva prèvia
Venda d'entrades a www.morabanc.ad/entradesMés informació
Departament de Cultura d'Encamp
Tel. (+376) 731 490
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp