Musical infantil 'La bella i la bèstia'
Dissabte 28 de novembre del 2020 - Diumenge 29 de novembre del 2020
A les 17 h
Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

Entrades exhaurides

Temporada de Teatre Infantil

Vet aquí que una vegada hi havia un príncep que vivia en un meravellós castell. Malgrat tenir tot el que podia desitjar, era egoista i consentit. Una nit, una bruixa va llençar un malefici sobre ell i tots els que allà vivien. Com a càstig, el príncep va ser condemnat a ser una bèstia, i només podria deslliurar-se d'aquell malefici si aconseguia enamorar-se  abans que caigués l'últim pètal d'una rosa encantada. Deu anys després, una jove anomenada Bella arriba al castell per rescatar el seu pare, que és presoner de la bèstia. Diuen que la veritable bellesa es troba a l'interior. Podrà la noia aprendre a estimar la bèstia i trencar el malefici?
Us convidem a gaudir d'un clàssic musical de la factoria Disney adaptat al teatre per  a infants i adults amb veus en directe, una història d'amor que mai oblidaràs.

Les localitats s'han reduit al 30% de la capacitat de la Sala de Festes i s'han programat dues sessions, una dissabte i una altra diumenge, totes dues a les 17 h de la tarda.

Les entrades es posaran a la venda a partir de les 9 h del matí del dia 9 de novembre a www.comuencamp.ad i a la Valireta. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a cultura@encamp.ad

Hora:
A les 17 h

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp

Ampliar mapa
Entrada adult: 5 € · Infants, entrada gratuïta · Venda d'entrades a partir del dia 9 de novembre, a les 9 h, a La Valireta
Departament de Cultura d'Encamp
Tel.: +376 731 490
www.comuencamp.ad


Més informació
Departament de Cultura d'Encamp
Tel. (+376) 731 490
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp