Nits d'estiu als museus · Joc d’escapada infantil 
Dissabte 29 de juny del 2019
A les 16 h
MW Museu de l'Electricitat, Encamp

Joc d’escapada infantil 

La Bombeta i la Xispa són dos personatges que viuen al Museu de l’Electricitat. Es troben amb Faraday, Franklin i Volta, que estan avorrits i volen jugar amb nosaltres... T’hi apuntes?


Activitat recomanada per a infants de 6 a 12 anys.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Reserva prèvia obligatòria al tel. (+376) 739 111 o a fedacultura@feda.ad.

Hora:
A les 16 h

MW Museu de l'Electricitat

El museu està ubicat a la planta baixa del mateix edifici de la central hidroelèctrica de FEDA. Aquesta central es va posar en funcionament el 1934 i avui és la principal font de producció d'energia elèctrica d'Andorra.

El visitant es deixarà guiar per un recorregut on s'explica què és l'energia i on es mostra l'evolució històrica de l'energia elèctrica a Andorra. A més, podrà experimentar i descobrir diverses lleis de l'electricitat per mitjà de diversos tallers educatius.

L'edifici de la central és un bé inventariat dins del patrimoni cultural d'Andorra per la seva arquitectura de granit i per representar la modernització d'Andorra.

El Museu està situat en un edifici viu on hi ha el Despatx Elèctric d'Explotació, el centre neuràlgic de l'energia elèctrica del país, i on el visitant podrà veure en funcionament les turbines que generen electricitat.

El Museu de l'Electricitat és una entitat de FEDA.


Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Organitza
Feda Cultura · Govern d'Andorra