Sessió de contes per a infants: “Contes reciclats” 
Dissabte 23 de novembre del 2019
A les 11 h
MW Museu de l'Electricitat, Encamp

Sessió de contes sobre reutilització, reciclatge i sostenibilitat on descobrirem què és això de la recollida selectiva i vencerem la malvada bruixa Ció que tot ho embruta i contamina!

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:

Reserva prèvia a:
+ 376 739 111
fedacultura@feda.ad Hora:
A les 11 h

MW Museu de l'Electricitat

El museu està ubicat a la planta baixa del mateix edifici de la central hidroelèctrica de FEDA. Aquesta central es va posar en funcionament el 1934 i avui és la principal font de producció d'energia elèctrica d'Andorra.

El visitant es deixarà guiar per un recorregut on s'explica què és l'energia i on es mostra l'evolució històrica de l'energia elèctrica a Andorra. A més, podrà experimentar i descobrir diverses lleis de l'electricitat per mitjà de diversos tallers educatius.

L'edifici de la central és un bé inventariat dins del patrimoni cultural d'Andorra per la seva arquitectura de granit i per representar la modernització d'Andorra.

El Museu està situat en un edifici viu on hi ha el Despatx Elèctric d'Explotació, el centre neuràlgic de l'energia elèctrica del país, i on el visitant podrà veure en funcionament les turbines que generen electricitat.

El Museu de l'Electricitat és una entitat de FEDA.


Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Organitza
Feda Cultura