Taller infantil: "Construïm un mapa de llengües", a Encamp
Dimarts 21 de gener del 2020
A les 17.30 h
Biblioteca Comunal d'Encamp, Encamp

La Biblioteca Comunal d'Encamp organitza, amb motiu de la celebració del Dia internacional de l'educació, el taller infantil 'Construïm un mapa de llengües', una activitat adreçada a infants d'entre 6 i 10 anys que, a través d'un taller lúdic, aprendran quins són els beneficis del multilingüisme en la infància.

Hora:
A les 17.30 h

Biblioteca Comunal d'Encamp

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.


Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 704Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 732 704.
http://bibliotecaencamp.wordpress.com
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp