Taller infantil: "Fem un conte", al Pas de la Casa  
Dimarts 21 de gener del 2020
A les 18 h
Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, Encamp

La Biblioteca Comunal del Pas de la Casa organitza un taller que anirà a càrrec de Carolina Caubet i que està adreçat a infants a partir de 6 anys.

L'activitat està dividida en dos parts. En una primera, els infants participants crearan un conte. Una vegada tinguin la història i els dibuixos realitzats, els participants al taller se centraran en la ectura del conte.

Per finalitzar, es repartirà el conte imprès als infants.

Hora:
A les 18 h

Biblioteca Comunal del Pas de la Casa

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.


Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 704
Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 732 704.
http://bibliotecaencamp.wordpress.com
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp