Xerrada "Què és el llenguatge cinematogràfic?", i projecció dels curts "Wolves" i "Le Blizzard", a Encamp
Dimecres 18 de desembre del 2019
A les 21 h
Sala de teatre de La Valireta, Encamp

La sala d'actes de La Valireta serà l'escenari de la xerrada 'Què és el llenguatge cinematogràfic?', a càrrec del jove director Àlvaro Rodríguez.

L'acte servirà per conèixer, de la mà del director, el procés creatiu d'un curt cinematogràfic, i a més els assistents podran gaudir de la projecció dels dos curts realitzats per Rodríguez, Wolves i Le Blizzard, seleccionats ambdós en més de 100 festivals internacionals.

ELS CURTS

Wolves és el primer curmetratge d'Àlvaro Rodríguez. Realitzat el 2016, compta amb l'actor andorrà Isak Férriz. Wolves va estar seleccionat a 110 festivals internacionals, inclòs en el Festival de Sitges en la secció Oficial, el festival de gènere fantàstic més important del món. Wolves, que va obtenir 10 premis, se situa en la Segona Guerra Mundial i explica la història d'Arthur, un pilot de la Reial Força Aèria Britànica que fuig camp a través després d'estavellar el seu avió. Comença així una lluita per sobreviure en la qual es toparà amb alguna cosa més que enemics alemanys.

Le Blizzard es va rodar el desembre del 2017 i està protagonitzat per la nominada als Goya, Aida Folch. La seva estrena va ser per la porta gran, al Festival de Sitges. Fins a la data, el curtmetratge ha estat seleccionat en més de 100 festivals internacionals de més de 35 països. Cal destacar que Le Blizzard ha estat present als tres festivals de cinema fantàstic més importants del món, com són Sitges, Fantasia (Canadà) i Screamfest (Hollywood, EU), i ha estat seleccionat en festivals qualificadors del Oscar, com ara Sitges o el Festival d'Odense, i ha aconseguit fins a quatre nominacions per als Méliès de Plata a millor curmetratge fantàstic europeu.

Le Blizzard també se situa a la Segona Guerra Mundial, i ens narra la història de la Marie, que es desperta ferida i desorientada enmig d'una tempesta de neu. Davant seu, un misteriós bosc la separa de la seva filla.

Hora:
A les 21 h

Sala de teatre de La Valireta

Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Departament de Cultura d'Encamp
Tel. (+376) 731 490
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp