“Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles”  
Dijous 23 de maig del 2019
A les 19:30 h
MW Museu de l'Electricitat, Encamp

Amb motiu de la celebració del Dia mundial de la llibertat de premsa, FEDA i l’Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra organitzen una xerrada a càrrec de l’il·lustrador i dibuixant de còmics Jordi Planellas, intutilada “Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles”.

Es podrà visitar també l’exposició “Ça chauffe pour la planète”, actualment al MW Museu de l’Electricitat, organitzada per l’Ambaixada Francesa d’Andorra i Cartooning For Peace, amb la col·laboració de FEDA.

 

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:

Reserva prèvia de plaça:
+ 376 739 111
fedacultura@feda.adHora:
A les 19:30 h

MW Museu de l'Electricitat

El museu està ubicat a la planta baixa del mateix edifici de la central hidroelèctrica de FEDA. Aquesta central es va posar en funcionament el 1934 i avui és la principal font de producció d'energia elèctrica d'Andorra.

El visitant es deixarà guiar per un recorregut on s'explica què és l'energia i on es mostra l'evolució històrica de l'energia elèctrica a Andorra. A més, podrà experimentar i descobrir diverses lleis de l'electricitat per mitjà de diversos tallers educatius.

L'edifici de la central és un bé inventariat dins del patrimoni cultural d'Andorra per la seva arquitectura de granit i per representar la modernització d'Andorra.

El Museu està situat en un edifici viu on hi ha el Despatx Elèctric d'Explotació, el centre neuràlgic de l'energia elèctrica del país, i on el visitant podrà veure en funcionament les turbines que generen electricitat.

El Museu de l'Electricitat és una entitat de FEDA.


Ampliar mapa
Entrada lliure

Organitza
FEDA · Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra