Conferència "El ciclisme, un esport ben complet i saludable, clau del desenvolupament econòmic en territori de muntanya"
Dilluns 22 d'octubre del 2018
A les 19 h
Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

El Departament de Turisme us convida a la darrera ponència del cicle de conferències en el marc del turisme esportiu i de benestar, que porta per títol 'El ciclisme, un esport ben complet i saludable, clau del desenvolupament econòmic en territoris de muntanya', una xerrada que anirà a càrrec de Joaquim 'Purito' Rodríguez i Àngel Edo, i conduïda per Xevi Guinovart.

La conferència servirà per oferir un debat sobre l'actual perfil de visitant, que demanda nous productes i l'adaptabilitat del sector turístic a les seves demandes, així com de la desestacionalització del turisme, i tot, des de l'exemple del ciclisme.

En finalitzar l'acte hi haurà un petit refrigeri.


PONENTS

JOAQUIM ‘PURITO’ RODRÍGUEZ

Alma mater de La Purito Andorra, és un dels ciclistes que ha deixat una empremta més gran i profunda en el món del ciclisme, on ha aconseguit grans i memorables victòries al Giro, al Tour i a la Vuelta, així com en altres curses importants, liderant el rànquing UCI els anys 2010, 2012 i 2013.

Tancada la seva etapa professional, segueix vinculat al ciclisme a través de la seva empresa de gestió d’esdeveniments esportius i també amb una escola ciclista.

ÀNGEL EDO

Exciclista professional, col·laborador en escoles de ciclisme, director de Managements a Kec Pro Sport, empresa de representació esportiva de ciclistes, comentarista tècnic en les retransmissions de ciclisme a TV3, és també l’organitzador de la marxa cicloturista La Purito Andorra.

Hora:
A les 19 h

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp

Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació

Oficina de Turisme d'Encamp
Plaça del Consell, 1
AD200 Encamp- Principat d'Andorra
Tel.: + 376 731 000
turisme@encamp.adOrganitza
Comú d'Encamp