Podem viure al planeta Mart?
Dimarts 29 de setembre del 2020
A les 20 h
Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, Encamp

A partir de les primeres observacions dels canals de Mart, l’astrònom Joan Pujol intentarà explicar algunes característiques que tenen en comú el planeta Mart i la Terra.

Els assistents podran observar les curiositats i semblances entre tots dos planetes i alhora comprovaran les dificultats que suposaria viure a Mart.

Pujol també farà referència al recent descobriment d’indicis de vida al planeta Venus.

Hora:
A les 20 h

Biblioteca Comunal del Pas de la Casa

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.


Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 704
Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 856 787
http://bibliotecaencamp.wordpress.com
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp