Xerrada amb l'astrònom Joan Pujol
Dilluns 28 de setembre del 2020
A les 20 h
Biblioteca Comunal d'Encamp, Encamp

Aquest any 2020, se celebraran els 30 anys del llançament a l'espai del Telescopi Espacial Hubble. Aquest telescopi ha estat segurament fins ara l'instrument més versàtil i potent que hem enviat a l'espai, gràcies al qual s'han pogut fet multitud de descobriments.

Aprofitarem aquesta efemèride per conèixer en detall com és aquest telescopi. Per aquest motiu, hem construït una rèplica a escala 1:15 del telescopi, amb materials la majoria dels quals, reciclats. El que fa però interessant aquesta rèplica és que hem incorporat els miralls també a la mateixa escala.

El taller conferència està dividit en una primera part en què mostrem la maqueta i expliquem les seves característiques principals, i una segona part en què mostrem els grans descobriments que ha fet aquest telescopi.

Hora:
A les 20 h

Biblioteca Comunal d'Encamp

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.


Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 704Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 732 704.
http://bibliotecaencamp.wordpress.com
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp