Taller per a adults: "El calendari japonès", a Encamp
Dimecres 12 de febrer del 2020
A les 20 h
Biblioteca Comunal d'Encamp, Encamp

La Biblioteca Comunal d'Encamp organitza el taller 'El calendari japonès', un taller amb el qual encetarem unes jornades dedicades a la Xina i al Japó amb dues activitats que es portaran a terme tant a Encamp com al Pas de la Casa.

La primera activitat és un taller, a càrrec de l'especialista Meritxell Borra, on els participants descobriran el calendari japonès, des de quines són les seves dates assenyalades fins a la influència que ha tingut el canvi d'emperador en el calendari, i també aprendran a escriure algunes paraules.

L'activitat és gratuïta i està adreçada a un públic major de 15 anys. Les places són limitades a 15 persones, i per aquest motiu s'ha de fer una inscripció a la recepció de la Biblioteca d'Encamp.

Hora:
A les 20 h

Biblioteca Comunal d'Encamp

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.


Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 704Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 732 704.
http://bibliotecaencamp.wordpress.com
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp