Taller adults: 'Aprèn a fer el cub de Rubik', al Pas de la Casa
Dijous 16 de gener del 2020
A les 20 h
Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, Encamp

Taller per aprendre a fer el cub de Rubik, a càrrec d'Alfons Codina.

L'activitat, destinada a un públic major de 16 anys, té com a objectius adquirir agilitat mental i desestressar a través d'un joc clàssic que va ser inventat l'any 1974 per l'hongarès Erno Rubik, i que consisteix en un cub de sis cares de colors diferents, amb 9 adhesius per cara, que es converteix en un veritable trencaclosques.

Els tallers són gratuïts i la Biblioteca facilitarà els cubs als participants que no en portin. Per aquest motiu, la inscripció als tallers és obligatòria, i s'ha de formalitzar a la recepció de la Biblioteca del Pas de la Casa, o bé trucant 856787 o a través de l'adreça de correu electrònic bibliotecapas@encamp.ad.

Hora:
A les 20 h

Biblioteca Comunal del Pas de la Casa

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.


Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 704
Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 856 787
http://bibliotecaencamp.wordpress.com
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp