Taller de música per a infants al Pas de la Casa
Divendres 21 de juny del 2019
A les 17 h
Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, Encamp

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Música, la Biblioteca Comunal del Pas de la Casa organitza, pel pròxim divendres 21 de juny, a les sis de la tarda, un taller de música dirigit pel músic Hèctor Pérez i adreçat a un públic infantil a partir dels cinc anys.

En aquesta ocasió, Pérez interpretarà algunes melodies amb la guitarra i ensenyarà als infants a fabricar instruments, sobretot de corda i de percussió, a partir de la utilització de residus reciclables.

L'activitat, com sempre, és gratuïta.

Hora:
A les 17 h

Biblioteca Comunal del Pas de la Casa

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.


Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 704
Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 856 787
http://bibliotecaencamp.wordpress.com
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp