Otso 25 K, la cursa 100% sobre asfalt de més altura d'Europa
Diumenge 13 d'octubre del 2019
De les 7 h a les 19 h
Port d'Envalira, Encamp

La parròquia d’Encamp serà l’escenari de l’Otso 25 k, una nova cursa organitzada per OTSO Think Sport, que tindrà la particularitat de ser la cursa de més altura d’Europa que es disputa, íntegrament, sobre asfalt.

La carrera, que ubicarà la seva sortida a l’entrada del Complex d’Encamp i l’arribada al cap del Port d’Envalira (2.407 metres), és un traçat lineal de 25 quilòmetres amb un desnivell positiu d’uns 1.350 metres, i està oberta a corredors amateurs i professionals, tant en categoria femenina com masculina.

El recorregut, que tindrà avituallaments líquids i sòlids cada 5 quilòmetres i un a la línia d’arribada, ha comptat amb el test del corredor català Pau Capell, darrer guanyador de l’Ultra Trail de Montblanc, i del corredor neozelandès Scotty Hawker, tercer a l’Ultra Trail de Montblanc d’enguany.
En acabar el recorregut, Capell va comentar que és un recorregut exigent, acompanyat d’un paisatge espectacular que farà que els corredors gaudeixin molt de la cursa.

Els corredors que desitgin córrer la cursa ja es poden inscriure al web de l’organització, www.topcrono.net/ca/.

 

Hora:
De les 7 h a les 19 h

Port d'Envalira
El port d'Envalira és un coll que travessa els Pirineus, el més alt amb carretera, a 2.409 m sobre el nivell del mar. És situat dins d'Andorra, a la parròquia d'Encamp.


Més informació
Àrea de Jovent d'Encamp
Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp
Tel.: +376 834 333
complex@encamp.ad

Organitza
Comú d'Encamp