Exposició fotogràfica "Sicília" de Yoan Perissé
Dilluns 30 de novembre del 2020 - Diumenge 10 de gener del 2021
Tot el dia
Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, Encamp

Viatjar per Sicília és com viatjar en el temps en un entorn sempre increïble, ja sigui natural o artificial. Gaudim visitant els temples grecs, els mercats plens d’olors, colors i sorolls. Les magnífiques platges, els camps d’oliveres i d’altres arbres fruïters o els seus carrers antics, plens d’autenticitat a qualsevol poble o ciutat. Sicília és un plaer per a tots els sentits i per tant, un autèntic plaer transcriure la seva identitat a través de les fotografies.

Totes les imatges d’aquesta exposició han estat preses durant el mes de febrer d’aquest any 2020 a Sicília.

Hora:
Tot el dia

Biblioteca Comunal del Pas de la Casa

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.


Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 704
Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 856 787
http://bibliotecaencamp.wordpress.com
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp