Exposició "Sobre la pista dels grans micos"
Dijous 1 d'octubre del 2020 - Divendres 23 d'octubre del 2020
Biblioteca Comunal d'Encamp, Encamp

Els grans primats són els nostres parents més propers. Però, què sabem de la seva vida al bosc tropical? Anem al seu encontre per aprendre a conèixer-los i a protegir-los. Tots pertanyen a l’ordre dels primats. Nombroses espècies vegetals i animals viuen al bosc tropical. Els científics estimen que alberga més de la meitat de la biodiversitat mundial. Els grans micos són primats socials. Quan es viu en societat cal fer-se entendre entre els congèneres. Per fer-ho, els grans micos disposen d’un ventall de crits, de gestos i de mímiques facials per comunicar-se i per expressar les seves emocions. Davant de la desaparició del bosc tropical i del perill que representa per a la seva extinció, també podem actuar tots junts! Petits canvis en el nostre consum poden fer molt pel bosc tropical i pels grans primats, si tothom s’hi posa! Et proposem de descobrir-ho en aquesta exposició!

 

Biblioteca Comunal d'Encamp

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.


Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 704Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 732 704.
http://bibliotecaencamp.wordpress.com
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp